1 min læsningSilkeborg IF leverer mindre underskud i halvårsregnskab

Den midtjyske Superligaklub har fået en godkendt start på Superligaen – på administrationsgangen har de leveret et underskud på 1,3 millioner kroner i første halvår.

1 min læsning
Silkeborg IF har succes på banen, selvom klubben levererer et underskud i første halvår af 2021.. Foto: Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har store ambitioner om at etablere sig i Superligaen, og cheftræner Kent Nielsens spillere har høstet store roser i sæsonens første runder.

I professionel fodbold er succes lig stor økonomi, og i den sammenhæng har klubben i første halvår 2021 leveret et mindre underskud på 1,3 millioner kroner. Et resultat administrerende direktør, Kent Madsen, betegner som acceptabelt.  

– Halvårsresultatet er påvirket af satsningen på at komme tilbage til 3F Superligaen – et sats, der heldigvis lykkedes med en oprykning i suveræn stil. På den baggrund lever vi fint med det beskedne negative resultat for første halvår, selv om vi naturligvis aldrig vil være tilfredse med røde tal, udtaler Kent Madsen.

Silkeborg IF meddeler endvidere, at fodboldaktiviteterne har realiseret et underskud på ca. 5,6 millioner kroner, Hotel Papirfabrikken har realiseret et underskud på 2,2 millioner kroner mens selskabets ejendomsaktiviteter igen har leveret et ’tilfredsstillende’ overskud på cirka 8 millioner kroner.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P