1 min læsningManchester City har fået muligheden for at købe Cristiano Ronaldo

Den engelske storklub har stadig til gode at vinde Champions League trofæet. En spiller der ved, hvordan man gør det, er Cristiano Ronaldo. Nu skriver italienske Sky Italia, at Manchester City har mulighed for at byde på portugiseren.

1 min læsning
Ronaldo kan have spillet sin sidste kamp for Juventus FC. Foto: Ritzau Scanpix

Han er 36 år, og han har vundet fem Champions League trofæer.

Det ene er et minus. Det andet er et kæmpe plus for en klub som Manchester City. Den erfarne portugiser har angiveligt fortalt Juventus, at han ønsker at skifte væk fra Serie A, og næste destination kunne blive Nordengland.

Manchester City har fået lov til at byde på Ronaldo, hvis agent er i gang med at finde en klub, der vil betale de cirka 25 millioner pund svarende til 220 millioner danske kroner. Det skriver Sky Italia.

Ronaldo har et år tilbage af sin kontrakt med Juventus, og han skal angiveligt tilbydes en løn på 110 millioner danske krone for at skifte. Manchester City har allerede hentet Jack Grealish denne sommer.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P