1 min læsningZanka kan blive genforenet med Fischer i Royal Antwerp

Brian Priske og Antwerpen har Mathias ’Zanka’ Jørgensen på blokken til de afsluttende dage af transfervinduet. Det skriver belgisk avis.

1 min læsning
Mathias Zanka Jørgensen er tilbage i Tyrkiet hos Fenerbache. Men han ender måske i Belgien i næste sæson.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen er tilbage i sin tyrkiske klub Fenerbache efter endt lejemål i FC København og sommerens EM-slutrunde. Ifølge det belgiske medie La Derniere Heure, er den tidligere FCK-spiller dog et transfermål hos Roayl Antwerp.

Den 31-årige forsvarsspiller, der har et år tilbage af kontrakten i Fenerbahce, skulle angiveligt kun være andetvalg efter Charlerois Dorian Dessoleil. Royal Antwerp har allerede danske Viktor Fischer i truppen og trænes af danske Brian Priske.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P