1 min læsningMedie: AC tæt på ny kontrakt i Chelsea

Ovenpå stærke præstationer og en fast plads i Chelsea meldes Andreas Christensen nu på vej til at skrive under på en lang kontraktforlængelse med sidste års Champions League-vindere.

1 min læsning
Andreas Christensen i aktion for Chelsea i kampen mod Crystal Palace. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Med kun et år tilbage af sin nuværende kontrakt har Chelsea ifølge The Telegraph valgt at tilbyde Andreas Christensen en forlængelse. Den nye kontrakt ventes at være lang, og den danske landsholdsspiller meldes tæt på at takke ja til aftalen.

Den 25-årige danske landsholdsspiller var ikke sikker på fast spilletid under forrige manager Frank Lampard, men fik sidste sæson kæmpet sig til en fast plads i forsvaret under London-klubbens nuværende manager Thomas Tuchel. Det hele kulminerede med sejren i Champions League-finalen og en succesfyldt EM-deltagelse for Danmark.

Denne sæson er fortsat, hvor sidste sæson sluttede for danskeren, da han har været blandt Thomas Tuchels foretrukne i startopstillingen i de første to kampe i Premier League-sæsonen. Her er der ovenikøbet ikke er blevet scoret mod klubben.

Andreas Christensen har været på kontrakt i Chelsea i hele sin seniorkarriere med et enkelt 2-årigt lejeophold i tyske Borussia Mönchengladbach.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P