Bundesligaen

Kimmich underskriver lang kontrakt i Bayern München

Bayern München har ikke misset et tysk mesterskab i den tid, Joshua Kimmich har været tilknyttet klubben. Fortsætter den tendens, så bliver den sydtyske klub også mester de næste fire sæsoner.

Joshua Kimmich har underskrevet en fireårig kontraktforlængelse i Bayern München. Foto: FC Bayern

Seks sæsoner i klubben – seks mesterskaber.

Det er de tørre facts, Joshua Kimmich ser, når han kigger tilbage over sin karriere i Bayern München. Nu kan han i stedet kigge fremad, for den 26-årige tysker har netop underskrevet en kontraktforlængelse, der holder ham i Bayern de kommende fire sæsoner.

– Jeg har et hold, hvor jeg kan opnå alt, og en masse holdkammerater, der er blevet rigtige venner. Det var derfor jeg startede med at spille fodbold – fordi det skulle være sjovt. Jeg mener ikke, at jeg er færdigudviklet endnu, og jeg er overbevist om, at der kommer en masse muligheder for FC Bayern de kommende år, siger Joshua Kimmich.

Oprindeligt er Kimmich fra den tyske delstat Baden-Württemberg, hvor han bland andet tørnede ud for Stuttgarts ungdomshold. Herfra gik turen til RB Leipzig, hvor han både nåede at spille i 3. og 2. Bundesliga, inden giganterne fra Bayern München i juli 2015 hentede den dengang 20-årige Kimmich til klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P