LaLiga

Koeman: Vi vil beholde Martin Braithwaite

På fredagens pressemøde forud for FC Barcelonas kamp mod Athletic Bilbao, slog Ronald Koeman fast, at han har i sinde at beholde Martin Braithwaite i truppen til denne sæson.

Martin Braithwaite ser ud til at have en god sæson foran sig. Foto: Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite fik en forrygende start på sæsonen for FC Barcelona, da han scorede to og lagde op til et mål på hjemmebane i klubbens sejr på 4-2 over Real Sociedad. Braithwaite har i noget tid været rygtet væk fra Barcelona, men på fredagens pressemøde sagde cheftræner Ronald Koeman, at han gerne vil beholde sin danske angriber.

– Vi får mange tilbud lige nu, og vi er i en situation, hvor vi skal lytte på tilbud. Men han gør det godt, og jeg tror, han bliver. Han er god at arbejde med, og han accepterer sin rolle. Han dækker flere positioner, og forleden viste han, at han også scorer mål, sagde Ronald Koeman ifølge sport.es.

Ronald Koeman har udtaget sin trup til kampen lørdag aften på udebane mod Athletic Bilbao. Her er Martin Braithwaite igen blandt Koemans foretrukne. Hollænderen har til gengæld igen set bort fra Umtiti, Pjanic og ikke mindst Coutinho.

Barcelonas trup til lørdagens kamp: Neto, Dest, Emerson, Pique, Lenglet, Araujo, Eric Garcia, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Sergi Roberto, Puig, Griezmann, Braithwaite, Memphis, Manaj, Pena, Demir, Nico, Gavi, Balde og Tenas.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P