FC København fik vigtig udebanesejr på udebane mod tyrkiske Sivasspor – Stage og Diks scorede målene

FC København må i denne sæson tage til takke med Conference League. Den evigt ambitiøse storklub ser dog ud til at have vasket skuffelsen væk over, at det ikke hedder Champions League i år. Tyrkiske Sivasspor blev torsdag aften besejret med 2-1.

FCK's spillere jubler med de medrejsende fans efter sejren i mod AGF og i Aarhus i søndags. Torsdag aften jublede de i Tyrkiet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jess Thorup havde foretrukket samme startformation til den svære udebanekamp mod Sivasspor i Conference League-kvalifikationen.

Efter en første halvleg, hvor Mohamed Daramy fik gult kort for at filme, og hvor der generelt blev spillet hårdt i nærkampe og tacklinger, kom målene i anden halvleg. Ti minutter efter pausen scorede Kevin Diks efter et hjørnespark til 1-0.

Tyrkernes kortvarige comeback til 1-1 stod Leke James bag, inden Jens Stage headede københavnerne på 2-1 og dermed sikrede sejren. Det afgørende mål stod Rasmus Falk bag med et flot oplæg.

Der er returkamp i København på torsdag.