1 min læsningBarcelona vil hente Aubameyang til klubben, skriver Sky Sports

FC Barcelona er i store finansielle problemer, me alligevel håber klubben at gøre en god handel. Den skulle ifølge engelske Sky Sports indeholde en byttehandel, hvor Pierre-Emerick Aubameyang skifter til Barcelona, som så bytter Philippe Coutinho den anden vej.

1 min læsning
Aubameyang er på papiret i den spanske storklub FC Barcelona, skriver Sky Sports. Foto: Ritzau Scanpix

Barcelona har store problemer økonomisk. Klubben skylder over 10 milliarder kroner, og derfor er der ikke mulighed for at lave store indkøb. Alligevel vil klubben forsøge at hente Arsenals anfører, Aubameyang til klubben.

Sky Sports skriver, at den catalanske storklub vil bytte med Philippe Coutinho. 32-årige Aubameyang, der sidste år skrev under på en ny tre-årig kontrakt, missede klubbens premiere mod Brentford i Premier League på grund af sygdom.

Tidligere har Barcelona også forsøgt at hente Tammy Abraham i Chelsea.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P