1 min læsningManchester United gør det officielt: Henter Raphael Varane på en fireårig kontrakt

Det som har været en offentlig hemmeligt, er nu bekræftet af Manchester United. De har hentet Raphael Varane til den røde del af Manchester på en fireårig aftale. Varane bliver klubbens tredje store sommersigning.

1 min læsning
Raphael Varane blev præsenter på Old Trafford af Manchester Uniteds lørdag
Raphael Varane er kommet til Manchester for at vinde flere trofæer i sin karriere. Lørdag blev han præsenteret. Foto: Ritzau Scanpix

Raphael Varane har et imponerende cv, selvom han kun er 28 år.

  • Et verdensmesterskab
  • Tre spanske mesterskaber + en Copa del Rey titel
  • Fire Champions League titler
  • Tre europæiske Super Cup titler
  • Fire gange verdensmester for klubhold

… og lidt andre småtterier og personlig hæder. Et imponerende pokalskab franskmanden allerede har fået banket sammen, som han nu skal flytte til det nordlige England frem til sommeren 2025.

Raphale Varane får trøje nummer 19, og han er blevet handlet til godt og vel 360 millioner danske kroner, erfarer Sky Sports.

Raphael Varane blev officielt præsenteret lørdag eftermiddag, da Manchester United vandt 5-1 over Leeds United i første runde af Premier League, og de sportslige ambitioner er heller ikke til at overse hos Uniteds nye forsvarsspiller.

– Manchester United er en af de mest ikoniske klubber i verden, og chancen for at spille her, kunne jeg simpelthen ikke afslå. Der er mange flere ting, jeg gerne vil opnår i min karriere, og jeg tilslutter mig en trup med spillere, der også vil vinde trofæer, siger Varane ifølge klubben.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P