Premier League

Officielt: Jannik Vestergaard på plads i Leicester

Jannik Vestergaard skrev tidligere fredag farvel til Southamptons spillere og fans, og ganske som ventet er han nu officielt blevet præsenteret som ny spiller i Leicester City.

Jannik Vestergaard er ny mand i Leicester City
Jannik Vestergaard er ny mand i Leicester City. Foto: Leicester City FC

Jannik Vestergaard og Kasper Schmeichel kan nu kalde sig både landsholdskammerater og klubkammerater.

Den 29-årige forsvarsspiller har nemlig netop skrevet under på en treårig kontrakt med klubben, hvor Kasper Schmeichel netop er blevet udnævnt anfører.

-Jeg er virkelig glad og spændt på at komme i gang. Det er en speciel klub, som har gjort det rigtig godt igennem mange år, og jeg synes, at projektet er meget, meget spændende – selv som udenforstående. At blive en del af det er stort for mig, siger Vestergaard til Leicesters hjemmeside.

Selvom Jannik Vestergaard har spillet sammen med Kasper Schmeichel på landsholdet, er han langt fra den spiller hos Leicester, som han har spillet flest kampe med. Tidligere på sommeren tog Ryan Betrand nemlig også turen fra Southampton til Leicester, og netop Bertrand har Vestergaard spillet 50 kampe og over 4000 minutter ved siden af i Southampton.

-Jeg kender et par af spillerne, og Kasper [Schmeichel] og Ryan [Bertrand] kender jeg rigtig godt og kommer godt ud af det med dem udenfor banen. Mit første indtryk af gutterne i omklædningsrummet er, at det er en god flok, og jeg er sikker på, at jeg falder meget hurtigt til, lyder det fra Vestergaard.

Vestergaards kontrakt løber til sommeren 2024, og han kan allerede få debut for Leicester lørdag, når The Foxes får besøg af Wolverhampton Wanderers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P