Serie A

Mourinho og tre AS Roma-spillere fik rødt kort i nederlag

Vi kender Jose Mourinho som en temperamentsfuld og kolerisk fodboldtræner. I lørdagens træningskamp mod Real Betis fik den portugisiske træner rødt kort, og Roma endte med kun otte spillere på banen i 5-2 nederlaget.

Jose Mourinho fik rødt kort for AS Roma i testkamp
Jose Mourinho formåede at komme i fokus nok engang, da AS Roma lørdag spillede testkamp. Foto: Ritzau Scanpix

Jose Mourinho blev lørdag udvist i en træningskamp mod Real Betis, hvor Roma tabte med 5-2 og ydermere kun sluttede med otte spillere på banen. Mourinho rendte i løbet af kampen ind på banen og konfronterede dommeren i forbindelse med en scoring og en udvisning, hvilket han indkasserede et rødt kort for.

Også Lorenzo Pellegrini, Gianluca Mancini og Rick Karsdorp blev udvist i kampen.

Serie A sæsonen starter den 22. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P