1 min læsningStor interesse – Carlo Holse på vej væk fra Rosenborg

Carlo Holse har spillet godt for såvel Rosenborg BK samt det danske U21 landshold, og han kan være på vej væk fra den norske topklub allerede i dette transfervindue.

1 min læsning
Carlo Holse i aktion for Rosenborg. Snart kan han være solgt
Carlos Holse i aktion for Rosenborg. Men han er måske på vej væk. Foto: Ritzau Scanpix

Den tidligere FC København-spiller, Carlo Holse, har leveret høj kvalitet for Rosenborg i 2021, og det har vakt interesse fra en række klubber. Klubben har tidligere meddelt, at der er interesse for danskeren, og at der indtil nu ikke har været konkrete bud. Men det kan der hurtigt komme, hvis man skal tro Holses agent.

– Carlo har det vældig godt i Trondheim, og timingen skal være rigtig for både Rosenborg og ham selv. Men ja der kan ske noget, siger agenten Ahmad El-Ali til norske Adresseavisen. Han nævner desuden, at der er tale om belgiske, hollandske, italienske og danske klubber. Holse har kontrakt til udgangen af 2023.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P