1 min læsningTyske Bild: Real Madrid jagter Bayern’s Goretzka

Real Madrid har allerede forstærket sig med David Alaba fra Bayern München forud for denne sæson, og nu kan endnu en af holdets profiler være på vej til den spanske hovedstad.

1 min læsning
Soccer Football - Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany - Wembley Stadium, London, Britain - June 29, 2021 Germany's Leon Goretzka applauds fans at full time after losing the match Pool via REUTERS/Frank Augstein

Leon Goretzka, hvis kontrakt udløber i 2022, har tiltrukket sig interesse fra flere større klubber. Nu skriver den ansete tyske avis Bild, at også Real Madrid og Carlo Ancelotti skulle være særdeles interesserede i at skrive med den tyske landsholdspiller.

Den nye Bayern München træner, Julian Nagelsmann, har dog også været ude og forsikre, at klubben gør alt hvad den kan for at forlænge aftalen med Goretzka. Bild vurderer også, at Manchester United og FC Barcelona ønsker at overtale Goretzka til et skifte.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P