Serie A

Sampdoria boss til Mourinho: Køb Damsgaard!

Den karismatiske præsident i U.C. Sampdoria, Massimo Ferrero, opfordrer nu klubkollegerne fra AS Roma til at hente den danske EM-profil, Mikkel Damsgaard.

Mikkel Damsgaard scorede to mål for Danmark til EM
Mikkel Damsgaard scorede to mål for Danmark til EM. Foto: Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard opnåede stor opmærksomhed under EM-slutrunden denne sommer, og det er Sampdoria-præsident Ferrero også opmærksom på. I Corriere dello Sport nærmest tilbyder Sampdoria-præsidenten danskeren til Roma.

– Damsgaard er den midtbanespiller, Roma har brug for. Hvis de ringer til mig, når vi til enighed, siger han til avisen. Mikkel Damsgaard har spillet en hel sæson som fast mand hos Sampdoria efter skiftet fra FC Nordsjælland, og han lavede to mål i løbet af sommerens EM-slutrunde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P