VM 2022

1 min læsningLouis van Gaal tilbage som landstræner for Holland

Det hollandske fodboldforbund meddeler på sin hjemmeside, at de har hentet den erfarne træner igen.

1 min læsning
Louise van Gaal bliver ny hollandsk landstræner
Louis van Gaal bliver ny hollandsk landstræner frem til VM i Qatar i 2022. Foto: Ritzau Scanpix

Louis Van Gaal afløser Frank de Boer på posten som hollandsk landstræner. Jobbet som hollandsk landstræner blev ledigt efter en skuffende EM-slutrunde for Oranje, der i ottendedelsfinalen tabte til Tjekkiet.

Louis van Gall stod også i spidsen for landsholdet fra 2000 til 2002 og igen fra 2012 til 2014. I 2014 endte Holland på en tredjeplads ved VM i Brasilien. Van Gaals kontrakt løber kun til og med næste års VM i Qatar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer