International Fodbold

Louis van Gaal tilbage som landstræner for Holland

Det hollandske fodboldforbund meddeler på sin hjemmeside, at de har hentet den erfarne træner igen.

Louise van Gaal bliver ny hollandsk landstræner
Louis van Gaal bliver ny hollandsk landstræner frem til VM i Qatar i 2022. Foto: Ritzau Scanpix

Louis Van Gaal afløser Frank de Boer på posten som hollandsk landstræner. Jobbet som hollandsk landstræner blev ledigt efter en skuffende EM-slutrunde for Oranje, der i ottendedelsfinalen tabte til Tjekkiet.

Louis van Gall stod også i spidsen for landsholdet fra 2000 til 2002 og igen fra 2012 til 2014. I 2014 endte Holland på en tredjeplads ved VM i Brasilien. Van Gaals kontrakt løber kun til og med næste års VM i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P