Champions League

Bo Henriksen: Vi skulle måske have stillet anderledes op

FC Midtjylland var hårdt plaget af flere corona-afbud samt karantæne til Juninho tirsdag aften, og Bo Henriksen skulle måske have stillet anderledes, sagde han efter kampen.

Raphael Onyedika startede i forsvaret men var bedre på midtbanen ifølge cheftræner, Bo Henriksen
Onyedika startede i forsvaret i første halvleg, foto: Scanpix

FC Midtjylland tabte 3-0 til PSV Eindhoven på udebane i Champions League tredje kvalifikationsrunde tirsdag aften, og det var med en næsten ny tremandskæde i forsvaret. Ved siden af anfører, Erik Sviatchenko, startede Raphael Onyedika og Rasmus Nicolaisen fremfor Henrik Dalsgaard, Daniel Høegh eller Juninho. Og det var måske en fejl at starte med Onyedika i forsvaret, analyserede Bo Henriksen efter kampen til TV 3 SPORT.

– Vi skal se kampen igen, og så må vi analysere ud fra det, men jeg skiftede i pausen, fordi jeg gerne ville have Onyedika op på midtbanen. Det var måske forkert, at jeg ikke fra starten stillede med ham på den position. Han spillede en formidabel anden halvleg, så der var nogle ting, man kunne have gjort anderledes, analyserede FCM-træneren efter kampen.

FC Midtjylland manglede Pione Sisto, Henrik Dalsgaard, Mikael Anderson, Nicolas Madsen og Daniel Høegh til corona, og brasilianske Juninho, der ikke var spilleberettiget på grund af en gammel karantænedom fra Brasilien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P