Champions League

Svækket FCM-mandskab tabte 3-0 mod PSV

Der var forskel på niveauet tirsdag aften, da FC Midtjylland tabte 3-0 på udebane mod PSV Eindhoven i første opgør af tredje runde af Champions League kvalifikationen.

FC Midtjylland taber 3-0 i tredje kvalifikationsrunde af Champions League
FC Midtjylland havde det svært ude mod PSV, foto: Scanpix

FC Midtjylland var hårdt ramt af corona-afbud til tirsdagens opgør i Champions League mod PSV Eindhoven og manglede profilerne Pione Sisto, Henrik Dalsgaard, Mikael Anderson, Nicolas Madsen og Daniel Høegh. Derudover modtog klubben tre timer før kampstart besked om, at brasilianske Juninho ikke var spilleberettiget på grund af en gammel karantænedom fra Brasilien, som FIFA nu har stadfæstet. Langt fra optimale betingelser for Bo Henriksens hold, der også havde det svært fra start af.

De hollandske vicemestre kom foran allerede efter 19 minutter på et pragtmål af engelske Noni Madueke, og derfra blev danskerne løbet over ende resten af halvlegen. 10 minutter efter udbyggede Mario Götze føringen efter et flot dybdeløb, og kampen blev reelt afgjort efter 32 minutter, da Gakpo scorede til 3-0 for PSV.

FC Midtjylland, der havde få muligheder for at reducere i anden halvleg, slap nådigt med 3-0 i Eindhoven, og der er returopgør i næste uge hjemme i Herning.

  • 1-0 Madueke, 19′
  • 2-0 Götze 29′
  • 3-0 Gakpo 32′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P