3F Superligaen

Randers FC henter 23-årige Joel Kabongo i Brøndby IF

Joel Kabongo har blandt andet siddet ude med en slem knæskade i sin Brøndby tid, men nu skal forsvarsspilleren kickstarte karrieren hos Randers FC

Joel Kabongo skifter Brøndby IF ud med Randers FC
Joel Kabongo skifter fra Brøndby IF til Randers FC, foto: randersfc.dk

Randers FC har netop skrevet en treårig aftale med den 23-årige centrale forsvarsspiller, Joel Kabongo, der skifter øjeblikkeligt fra de danske mestre, Brøndby IF. Kabongo fik i foråret 2019 en knæskade som holdt ham ude af førsteholdet i en længere periode, efter at han under Alexander Zorniger var blevet fast mand.

– Det føles rigtig godt. Jeg er sikker på, at det er det rigtige for mig at skifte til Randers FC. Jeg har snakket med klubben i længere tid, så jeg er virkelig glad for, at vi endelig kan få lov til at sætte underskriften, fortæller Joel Kabongo til klubbens hjemmeside.

Joel Kabongo, der kan få debut for Randers FC i lokalopgøret ude mod AGF søndag den 1. august, har også spillet 16 ungdomslandskampe for Danmark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P