Premier League

Kepa til Sarri: Undskyld – det var en stor misforståelse!

På kontroversiel vis nægtede Chelseas målmand, Kepa Arrizabalaga, at forlade banen, da Chelsea spillede Carabao Cup finale på Wembley i 2019. Nu siger han undskyld.

Kepa nægter at forlade banen
Kepa der i Carabao Cup finalen i 2019 ikke lader sig skifte ud, foto: Scanpix

Da Chelsea i 2019 spillede Carabao Cup finale mod Manchester City, og kampen gik i forlænget spilletid, nægtede klubbens spanske målmand, Kepa Arrizabalaga, at lade sig udskifte. Chelseas daværende italienske manager, Maurizio Sarri, var rasende på sidelinjen, og nu lyder det fra Kepa, at det hele var en misforståelse. Og han undskylder.

– Det hele var en stor misforståelse. Efter en redning mærkede jeg en skade i mit ben, og jeg kaldte efter fysioterapeuten for at være sikker på, at det ikke var alvorligt. Og derudover at vi som hold kunne få lidt luft. Lige pludselig ser jeg, at manageren har sendt Caballero (reservemålmand, red.) til opvarmning. Han troede altså ikke, jeg kunne spille, siger Kepa til Players Tribune.

Kepa fik stor kritik i såvel engelske som internationale medier, og qua sin status som verdens dyreste målmand, har han også fra tribuner og fans mødt megen kritik for sin opførsel.

Maurizio Sarri daværende Chelsea træner
Sarri var rasende på sidelinjen i Carabao Cup finalen i 2019, foto: Scanpix

– Min intention – rigtigt eller forkert – var at trække tiden for holdets bedste. Jeg var ikke skadet. Og det prøvede jeg at signalere. Men vi var foran 80.000 tilskuere på Wembley, så det kunne Sarri ikke forstå. Jeg skulle selvfølgelig være gået fra banen, da fjerdedommeren signalerede udskiftning, og det er jeg ked af, at jeg ikke gjorde. Jeg undskylder overfor Sarri, overfor Willy, overfor holdet og alle Chelseas fans, lyder det fra Kepa.

Den spanske målmand stod i sidste sæson i skyggen af klubbens førstevalg, Edouard Mendy fra Senegal, og spillede kun syv Premier League kampe samt seks FA Cup-kampe og en enkelt Champions League kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P