VM 2022

1 min læsningKasper Pedersen efter Esbjerg-exit: Flertallet er imod Hyballa

Mandag ophævede Esbjerg fB samarbejdet med forsvarsspiller, Kasper Pedersen. Nu kritiserer den kontante forsvarsspiller klubbens cheftræner, Peter Hyballa.

1 min læsning
Esbjerg træner Hybbala
Esbjerg-træner, Peter Hyballa, har vakt opsigt med sin ledelsesstil, foto: efb.dk

Der har været megen virak om Esbjerg fB’s tyske cheftræner, Peter Hyballa. Flere spillere er angiveligt blevet udsat hård kritik samt fysisk afstraffelse. Det har blandt Ugeavisen Esbjerg samt Ekstra Bladet rapporteret om.

Den vestjyske klubs amerikanske ejere har taget afstand for Hyballas metoder, som nu kritiseres yderligere af klubbens tidligere spiller, Kasper Pedersen. Mandag ophævede han sin kontrakt med klubben, ”fordi der var stor konkurrence på hans position”, lyder det i klubbens pressemeddelelse.

Kasper Pedersen har dog en anden udlægning.

– Jeg kan bekræfte, at det stort set er en samlet spillertrup, der er dybt utilfreds med Peter Hyballa og hans metoder. Jeg kan ikke tale på de fire nye Barnsley-spilleres vegne, men bortset fra dem, så er der måske to eller tre spillere, der ikke deler min opfattelse af, at tingene har været helt forrykte, udtaler Kasper Pedersen til Ekstra Bladet.

Esbjerg spiller tirsdag aften den udsatte kamp mod Vendsyssel, der i weekenden blev afbrudt på grund af tordenvejr.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer