3F Superligaen

Lyngby sælger Kornvig til Italien – SønderjyskE lejer ham omgående

Det danske talent Emil Kornvig skifter fra Lyngby til italienske Spezia, men han lejes ud til SønderjyskE.

Emil Kornvig lejes af SønderjyslE
Emil Kornvig skal i resten af sæsonen udlejes til SønderjyskE

Tidligere mandag meddelte Lyngby Boldklub, at de har solgt Emil Kornvig til den italienske Serie A-klub Spezia. Senere på dagen kunne Superliga-klubben SønderjyskE så meddele, at de har lejet ham for resten af sæsonen. Er du forvirret?

Der er en god forklaring bag. Robert Platek, der har 100% ejerskab i SønderjyskE, har nemlig også fornylig overtaget magten i italienske Spezia. I SønderjyskE ser man frem til at indlemme det tidligere Lyngby-talent i truppen.

– Han passer perfekt ind i vores nye aktive spillestil og vil komplementere vores nuværende trup, samt øge niveauet til både træning og kam, siger SønderjyskE-direktør Jonas Lygaard til klubbens hjemmeside.

Kornvig, der har 24 Superligakampe på cv’et, kan få SønderjyskE-debut næste mandag i hjemmekampen mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P