VM 2022

1 min læsningAGF henter ung svensk back til Aarhus fra AIK Stockholm

AGF har hentet den 19-årige venstreback, Eric Kahl, fra AIK Stockholm. Talentet, der spiller på det svenske U21-landshold, har skrevet...

1 min læsning

AGF har hentet den 19-årige venstreback, Eric Kahl, fra AIK Stockholm. Talentet, der spiller på det svenske U21-landshold, har skrevet under på en femårig kontrakt med sidste års nummer fire i Superligaen. Eric Kahl, der skifter med omgående virkning, ser store muligheder i at spille for AGF.

– Det er naturligt skridt at komme til AGF og udvikle mig som fodboldspiller. Det bliver en spændende udfordring for mig, og jeg vil arbejde hårdt for at hjælpe AGF til sejre og succes, siger Eric Kahl ifølge klubbens hjemmeside.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer