NordicBet Ligaen

Kjerrumgaard og Ejdum sikrer OB-sejr over Esbjerg

Luca Kjerrumgaard scorede lørdag sit første mål efter sin skade, da OB besejrede Esbjerg fB med 2-1.

Luca Kjerrumgaard scorede to gange for OB i testkampen mod Elfsborg.
L. Kjerrumgaard
38′
M. Ejdum
45’+1′
T. Freriks
5′
  • Luca Kjerrumgaard vendte tilbage i den målscorende rolle, da den store angriber kom på tavlen i OB’s 2-1-sejr hjemme over Esbjerg fB i NordicBet Ligaen
  • Det var ellers gæsterne, som fik den bedste start på opgøret, da Tim Freriks omsatte et straffespark til en scoring efter fem minutter. OB fik dog spillet sig ind i opgøret, og Luca Kjerrumgaard headede fynboerne på omgangshøjde i det 38. minut

• Kort før pausen modtog formstærke Max Ejdum bolden på kanten af feltet, og han sparkede på fornemste vis kuglen ind bag Daniel Gadegaard i Esbjergs mål. Det blev kampens sidste scoring, og OB cementerer dermed sin førsteplads i NordicBet Ligaen

OB 0-1 Esbjerg fB (Tim Freriks, 8′)

OB 1-1 Esbjerg fB (Luca Kerrumgaard, 38′)
OB 2-1 Esbjerg fB (Max Ejdum, 45+1′)