3F Superligaen

SIF-fans i protest: Sådan ser fremtiden ud

Silkeborgs stemningsafsnit protesterer mod ulovlig visitering.

Foto: Jrah Jijan

“Fremtiden hvis dette fortsætter.”

Sådan står der på et banner, som er sat op på Silkeborg IF‘s stemningsafsnit under kampen mod AaB fredag aften.

Silkeborgs fans, der normalt står på den øvre tribune, er gået på den nedre, og der bliver ikke sunget eller bidraget til stemning fra fansene.

Foto: Jrah Jijan

Ifølge Facebook-siden Fanenheden Silkeborg, der videregiver en meddelelse fra fangrupperingen Ultras Drewsens, er det hele en del af en protest imod ulovlig visitering.

– Vi har i dag set det nødvendigt at effektivisere et midlertidigt stemningsboykot som et led i vores protest imod den ulovlige visitering på hjemmebane, skrives der.

Fangrupperingen skriver, at man har gjort det klart for klubben, at der under visiteringer bliver raget på kønsdele med mere.

Men der er ifølge Ultras Drewsen ikke sket nogle ændringer, hvorfor man har set sig nødsaget til at tage sagen i egen hånd.

– Vi sender i dag et simpelt budskab – fortsætter den ulovlige visitering bliver det uden organiseret stemning for vores side, skriver fangrupperingen.

Svensk klub drømmer om at hente Claesson

Campo har forsøgt at få en kommentar fra klubben, som ikke har ønsket at udtale sig om sagen.

Opdateret klokken 19:40:

Der er ophold i spillet på JYSK Park, da Silkeborgs fans har sat gang i en hel del pyroteknik og tilmed kastet noget af det på banen.

Klokken 19:45:

Pyroteknikken er slukket, banen er ryddet, og bolden ruller igen på JYSK Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P