3F Superligaen

Kent Nielsen stikker til medierne: Kom ind i kampen

SIF-træneren mener, at medierne bør forholde de rigtige mennesker de hændelser, der udfoldede sig på JYSK Park fredag aften.

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen reagerer under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB på Jysk Park i Silkeborg fredag den 25. oktober 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var nok at tage fat i under kampen mellem Silkeborg IF og AaB.

Stemningsboykot, udvandring fra stadion og et pyro-show fra hjemmeholdets fans, der også fik kastet de rødglødende flares på banen.

Især det sidste stjal opmærksomheden, da Kent Nielsen efter kampen blev interviewet af Campo og resten af de fremmødte medier.

Og det var Silkeborg-træneren ikke synderligt tilfreds med.

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen reagerer under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB på Jysk Park i Silkeborg fredag den 25. oktober 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, at I skal kaste jer ind i kampen som medier, i stedet for det kun er os, der står og siger noget.

– I er ikke kritiske over for dem (de pyro-kastende fans, red.). Det kunne være, i skulle begynde at interview nogle af dem, og spørge; hvorfor fanden gør I det her?

– Det er jo nogle holdninger omkring det, og man kunne få en diskussion, så det ikke kun er envejs, for det er det i øjeblikket, lyder det fra Kent Nielsen.

Det til trods anerkender Kent Nielsen, at der er ved at danne sig en foruroligende trend omkring pyroteknik.

– Jeg ved ikke, hvad der foregår i øjeblikket. Det var der jo også i Aarhus. Alle involverede må jo sætte sig ned og diskutere det igennem, for det er jo for dumt. Det er for åndssvagt, at vi skal stoppe kampen, og klubben får en stor bøde. Det er jeg ikke fan af.

– Det må de stå til regnskab for, siger SIF-cheftræneren.

Udefans støtter SIF-protester på JYSK Park

Kampen mellem Silkeborg IF og AaB endte 1-1 efter en sen udligning fra hjemmeholdet, der allerede tidligt i kampen kom i problemer efter et kæmpe koks i forsvaret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P