NordicBet Ligaen

OB-chef forklarer stort mandefald tirsdag

OB manglede flere spillere til tirsdagens træning. Cheftræner Søren Krogh giver her en status.

Søren Krogh med blokken i hånden i OB.
Foto: OB.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Tobias Slotsager, Leroy Owusu og Max Fenger.

OB var uden flere store navne, da cheftræner Søren Krogh fløjtede op til tirsdagens træning hos den fynske NordicBet Ligatopklub.

En af dem, som deltog i træningen, var Bjørn Paulsen, men forsvareren udgik cirka en time inde i træningen. Men det var helt efter planen, forsikrer Søren Krogh.

– Han udgik på grund af dosering. Han skulle ud og mærke sin krop igen, efter han blev pillet ud i første halvleg i sidste kamp med lidt problemer i ryg og hofte, udtaler Søren Krogh til Campo.

Cheftræneren fortæller, at Paulsen har været forbi en kiropraktor, og tirsdagens træning skulle bruges på at se den 33-årige stopper an.

– Hans krop reagerede okay, og det var helt kalkuleret, at han skulle være med i de tre første dele af træningen og ikke den sidste. Så det er positivt.

– Så medmindre, at han reagerer skidt på at blive kold igen efter sådan en træning, men umiddelbart er der grønt lys til på lørdag.

Bjørn Paulsen eksorteres ud af træningen
Bjørn Paulsen blev eskorteret ud af tirsdagens træning af holdleder Elhardt Holm. Foto: Nicolaj Rønstrup

Max Fenger havde fået fri af personlige årsager og Leroy Owusu døjer med sygdom, derfor var ingen af de to at finde på det afsidesliggende træningsanlæg tirsdag.

En anden, som heller ikke var at finde til træningen, var Tobias Slotsager. Han vendte skadet retur fra en U18-landsholdssamling, og selvom han er begyndt at løbe, forventes han fortsat ude i en rum tid.

Ung OB’er ikke klar til Esbjerg-brag

Markus Jensen er på vej tilbage fra en ankelskade, og den unge OB’er, som håbede at gøre comeback i sidste weekend, deltog kun sporadisk ved tirsdagens træning.

– Der er et lille stykke vej endnu. Han var kun med i vores ‘non-contact’-træning i dag, hvor han fik lidt løb og lidt afslutninger, men der er et stykke vej endnu.

Markus Jensen til træning for OB
Markus Jensen (th.) brugte mest tid sammen med den fysiske træner Bo Nielsen (th.) ved tirsdagens træningspas. Foto: Nicolaj Rønstrup

– Han har brug for mere tid, før at han kan blive aktuelt. Han tager små skridt i den rigtige retning, men kampen lørdag bliver ikke aktuel for ham.

Markus Jensen, som i fynske folkemunde kaldes Jenner, løb mange prustende meter ved siden af fysisk træner Bo Nielsen. De få gange, Jensen deltog i træningen med bold, viste han stor teknisk formåen.

– Man kan ikke andet end at rose ham. Han mangler bare at putte bolden ind i en førsteholdskamp. Han er en dygtig afslutter, og jeg er sikker på, at når han får hul på den berømte byld, så får vi set endnu mere fra hans fødder, lyder det håbefuldt fra Søren Krogh.

OB skal i aktion igen på lørdag, hvor Esbjerg fB venter hjemme på Nature Energy Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P