Premier League

Mads Hermansen hylder Højlund: Han skadede mig

Der er efterhånden en del danskere i Premier League, som også er kollegaer på det danske landshold, men under en landsholdstræning gik rivaliseringen mellem Mads Hermansen og Rasmus Højlund lige vidt nok.

Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

De må vel være konkollegaer.

På klubholdene Leicester City og Manchester United er de nemlig konkurrenter, ligeså vel som de var det i Brøndby IF og F.C. København, men på landsholdet er Mads Hermansen og Rasmus Højlund nu kollegaer.

Konkurrencen fra Premier League tog Højlund dog med ind i landsholdslejren, da Danmark skulle forberede sig til EM i Tyskland.

Det fortæller Mads Hermansen i følge The Sun i podcasten Fozcast, som laves af den tidligere Premier League-målmand Ben Foster.

– Vi var med landsholdet lige før EM, det var valgfri træning, hvor man kunne komme ind og træne, hvis man ville.

– Vi blev enige om at øve nogle hjørnespark. Jeg siger: ‘Keepers!’ Og han kommer bare ind med alt, hvad han har og kommer med albuen lige ind i min tand.

– Han er sådan en fyr, og jeg elsker det ved ham. Han giver alt, altid. Han har bare en enestående måde at være professionel på, lyder det fra Mads Hermansen om landsholdskollegaen.

Mads Hermansen og Rasmus Højlund tørner sammen den 30. oktober i EFL Cup’en, mens det sker i Premier League den 10. november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P