3F Superligaen

Sønderknust Thomasberg: Vi så dårlige ud

FC Midtjylland træneren er skuffet over sit holds kvalitet såvel som intensitet efter nederlag til oprykker.

Thomas Thomasberg går med bøjet hoved efter FC Midtjyllands kamp mod Sønderjyske
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

– Vi skal være bedre fra start.

Sådan sagde Thomasberg til Viaplay inden Superligakampen mod Sønderjyske søndag.

Alligevel måtte FC Midtjylland gå til pause bagud med 1-0 og i sidste ende også se sig slået af oprykkerne fra Sønderjylland, og det er han langt fra tilfreds med.

Thomas Thomasberg går med bøjet hoved efter FC Midtjyllands kamp mod Sønderjyske
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Og det er ikke kun resultatet FC Midtjylland-træneren er utilfreds med, for han mener også, at udtrykket var for dårligt i kampen søndag.

– Vi så dårlige ud som hold. Vores boldomgang var langsom, vores aggressivitet og presspil var for dårligt, og vi endte med at skulle forsvare for mange situationer i vores egen ende, siger han til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

Selvom Thomasberg er utilfreds med udtrykket, ville han nok have taget pointene selv med et dårligt udtryk. Særligt med tanke på, at de forsvarende mestre gerne vil genvinde mesterskabet og ligger i hård kamp med blandt andre FCK. En konkurrence, hvor magtbalancen muligvis er ved at tippe.

– Nu er vi lige med FCK, og vi havde et bedre udgangspunkt for to kampe siden. Vi skal ud og sætte tre point på tavlen i de kommende runder, for det er det, der rykker noget i tabellen, siger Thomasberg.

Dermed ligger han selv et yderligere pres på mandskabet inden en kamp mod AGF, der ellers i sig selv har en stor betydning for Midtjylland.

FC Midtjylland ligger efter nederlaget til Sønderjyske på en delt førsteplads i Superligaen med FC København på 24 point mens AGF har en kamp i hånden på 20 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P