3F Superligaen

FC Midtjylland præsenterer stort underskud

FC Midtjylland har netop præsenteret klubbens regnskab for 2023/24-sæsonen.

Anders Holch Povlsen, Bestseller og Lars Fournais, bestyrelsesformand for AGF til 3F Superligakampen mellem AGF og Brøndby IF på Ceres Park i Aarhus , torsdag den 20. maj 2021
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

55,3 millioner kroner.

Så meget lyder FC Midtjyllands underskud på i den forgange sæson.

Det fremgår af klubbens hjemmeside. Regnskabet er dog ikke noget, der får de høje herrer hos Superligaens førerhold til at ligge søvnløse om natten.

Resultatet kommer nemlig i kølvandet på flere år med overskud i forretningen, og sidste år lød klubbens overskud på hele 90,5 millioner kroner efter flere flotte salg.

– Årets underskud er et direkte resultat af væsentlige strategiske investeringer, som konsoliderer FC Midtjylland både sportsligt og kommercielt. Dream99 og de nye faciliteter på MCH Arena er essentielle for at styrke klubbens fundament og samtidig give mulighederne for fremtidig vækst og succes for både spillere, fans og partnere, lyder det fra administrerende direktør Claus Steinlein.

FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Viborg eller Herning? Ekspert udpeger ‘det ægte Midtjylland’

– Vores overskud de sidste år har faciliteret muligheden for at foretage disse investeringer, heriblandt i førsteholdstruppen, hvilket resulterede i endnu et dansk mesterskab. Vi vil fortsætte med at udvikle klubben og forbedre vores konkurrenceevne, og vi nyder en stærk, loyal opbakning i bestræbelserne på at indfri vores ambitioner nationalt såvel som internationalt.

FC Midtjylland spiller sin næste kamp i 3F Superligaen, når klubben på udebane møder Sønderjyske søndag den 20. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P