Jupiler Pro League

Medie: Dolberg og co. tæt på engelsk træner

RSC Anderlecht skulle angiveligt være tæt på at ansætte afløseren for Brian Riemer, der i midten af september blev fyret i det belgiske.

Ryan Mason skulle være tæt på at blive Anderlechts nye cheftræner.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den danske Anderlecht-kvartet Kasper Dolberg, Anders Dreyer, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og Mads Kikkenborg kan meget vel snart byde velkommen til en ny cheftræner.

Således melder det belgiske medie Het Laatste Nieuws, at sportsdirektør Jesper Fredberg og den øvrige ledelsestop skulle være tæt på at ansætte Tottenham-assistenten Ryan Mason.

Den 33-årige assistent, der eftersigende har været i benhård konkurrence med Mark van Bommel, skulle dog nu være favorit til overtage trænertjansen efter Brian Riemer, der blev fyret den 19. september.

Ryan Mason har over to omgange kortvarigt prøvet cheftrænergerningen af, da han overtog jobbet for José Mourinho, da han blev afskediget af Tottenham i april 2019.

Det samme gjorde sig gældende, da London-klubben valgte at fyre Antonio Conte i marts 2023.

Siden har den 33-årige ageret assistent for Ange Postecoglou, men skal man tro den belgiske avis, så bliver det snart til en afsked med Premier League og Tottenham for Ryan Mason.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P