LaLiga

Loyalitetsprogram i Barca før tilbagevenden til Camp Nou

FC Barcelona bekræfter nu, at der venter en fordel til de sæsonkortindehavere, der i denne og forrige sæson har taget turen til det midlertidige stadion på Montjuïc.

Soccer Football – FC Barcelona present new coach Hansi Flick – Camp Nou, Barcelona, Spain – July 25, 2024 New FC Barcelona coach Hansi Flick holds an FC Barcelona shirt with president Joan Laporta, vice-president Rafael Yuste i Abel and sporting director Deco as they pose during the presentation REUTERS/Lorena Sopena

45.000 adgangskort.

Så mange sætter FC Barcelona senere på måneden til salg frem mod klubbens tilbagevenden til Camp Nou.

Adgangskortene giver indehavere adgang til alle de resterende kampe i denne sæson, altså både kampe i LaLiga, Champions League og Copa del Rey, men der er flere hager.

Først og fremmest bliver adgangskortene kun sat til salg til klubbens medlemmer med et sæsonkort i klubben, og det alene er ikke nødvendigvis nok.

Skulle der være flere interesserede medlemmer end de 45.000, så foregår fordelingen via lodtrækning – en lodtrækning klubbens mest loyale fans slipper for.

Hvis man som sæsonkortindehaver har fornyet sit sæsonkort til også at gælde på klubbens midlertidige stadion på Montjuïc-bjerget, Estadi Olímpic Lluís Companys, slipper man udenom en eventuel lodtrækning og er dermed sikker på en plads.

Barcelona bekræfter skade til kantspiller

Det bekræfter klubben selv mandag.

FC Barcelona vender efter planen retur til Camp Nou i december, hvor det ikoniske stadion dog vil være på markant nedsat kapacitet på kun 62.000, hvilket svarer til cirka 60 procent af den fulde kapacitet.

Det nye Spotify Camp Nou – som stadionet retteligt hedder – vil i sidste ende kunne huse 104.000 tilskuere.

Selvom tilskuere allerede til december igen kan se fodboldkampe på det, der bliver Europas største fodboldstadion, så bliver det først til sæsonstarten 2026-27 at stadionet står helt færdigt.

FC Barcelona spiller sin sidste kamp i 2024 mod Atletico Madrid den 21. eller 22. december, og flere steder spekuleres der i, at det bliver klubbens første kampe hjemme på Camp Nou.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P