3F Superligaen

Glad Rajovic flået ud af tv-interview af holdkammerat

Mileta Rajovic gav interview til tv efter søndagens topbrag, men Brøndby-fansene ville hylde tomålsskytten. Og så kom Jordi Vanlerberghe tilhængerne til undsætning.

Brøndbys Mileta Rajovic scorer til 1-0 under superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 6. oktober 2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mileta Rajovic scorede begge Brøndbys mål, da FC Midtjylland blev besejret søndag aften i 3F Superligaen.

I kølvandet på slutfløjtet ville Viaplay derfor have fat i kampens store hovedperson for en reaktion, og interviewet startede da også godt.

– Det er fedt. Det er helt vildt fedt. Det er fantastisk. Det er stort, og vi kan se, hvor meget det betyder for dem dér nede, lød det fra Mileta Rajovic, som pegede ned på Brøndbys fans på Sydsiden.

Den 25-årige angriber nåede akkurat at færdiggøre sin sætning, inden Jordi Vanlerberghe trådte ind i billedet og skubbede Rajovic ned på mod de mest inkarnerede Brøndby-fans på Sydsiden-tribunen.

Rajovic løb ned til tribunen og blev hyldet af de mange supportere, inden han vendte retur et halvt minut senere.

Brøndbys Mileta Rajovic scorer til 1-0 under superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 6. oktober 2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Her løftede han sløret for, hvordan det var at score på Brøndby Stadion.

– Det er noget, jeg har drømt om i mange år. Og så i sådan en kamp her. FC Midtjylland er et stærkt hold, så at vinde 2-0, og lave begge mål, det er stort. Det er det, udtaler en glad Rajovic

Rajovic kom til Brøndby fra engelske Watford på en lejeaftale, og angriberen er tilfreds med sin start af sæsonen.

– Det har været en rigtig god start, men jeg spiller på et fantastisk hold, der hjælper mig og gør mig bedre. Det er fantastisk, lyder det fra Rajovic.

Rajovic er noteret for tre sæsontræffere for Brøndby.

Sørensens ændringer gav pote: Rajovic nedlægger FCM

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P