Allsvenskan

Ild på tribunen afbryder Stockholm-derby

Scener udenfor kridtstregerne løber med opmærksomheden efter Stockholm-derbyet mellem AIK Stockholm og Hammarby.

John Guidetti
90’+2′

Det er ikke noget nyt, at der er tilskueruroligheder, når AIK og Hammarby krydser klinger.

Denne gang var heller ikke en undtagelse.

Kampen måtte afbrydes grundet efter godt en times spil, da de to fangrupperinger startede uroligheder.

Ifølge svenske Aftonbladet satte de to fangrupperinger ild til forskeligt merchandise.

På Norra Stå, hvor AIK’s fans holder til, blev der sat ild til en Hammarby-trøje og halstørklæde.

Mediet skriver, at inden AIK’s fans begyndte afbrændingen, havde tilsvarende udspillet sig ved udebaneafsnittet.

Dermed måtte spillerne midtvejs i anden halvleg en tur i tunellen efter ordre fra kampens dommer. Her måtte de opholde sig i en halv time.

På banen var der også dramatik for alle pengene. I det 92. minut kunne John Guidetti bringe hjemmeholdet på 1-0, og dermed sende sende sejren til Mads Døhr Thychosen og resten af AIK-mandskabet.

Efter slutfløjt noterede danskeren sig for et rødt kort efter sammenstød mellem de to mandskaber. Her fik både han og Hammarbys Simon Strand rødt kort.