FCM fortsætter: Dominerer og slår Viborg i derby

I 14 minutter kunne Viborg nyde en føring i det midtjyske derby. Derefter var det spørgsmål om tid, før rækkens førerhold FC Midtjylland overtog kampen.

D. Şimşir
39′
E. Andersson
69′
F. Gluda Djú
71′
M. Westergaard
24′
  • Efter en chokstart kunne hjemmeholdet FC Midtjylland vende opgøret på hovedet og tage en sikker sejr over rivalerne fra Viborg på 3-1

• FC Midtjylland kunne endnu en gang vise storform i 3F Superligaen, hvor midtjyderne endnu ikke har tabt. Thomas Thomasbergs brede trup virkede ikke så påvirket af onsdagens remis fra Europa League

• Selvom Magnus Westergaard kunne bringe Viborg foran efter 24 minutter, så udlignede Aral Simsir til 1-1 efter 14 minutter. I kampens slutfase tog det fart, da midtjyderne bragte sig både med 2-1 og 3-1 fra scoringer af Joel Andersson og Franculino