Bundesligaen

Efter Stage-hattrick: Han kan forbedre sin effektivitet

Jens Stage var storspillende i søndagens kamp imod Hoffenheim – dog var danskerens cheftræner ikke helt blæst bagover efter kampen.

Jens Stage jubler over sit hattrick for Werder Bremen mod Hoffenheim.
Foto: Werder Bremen

Jens Stage var her og der og alle vegne i søndagens opgør mellem Hoffenheim og Werder Bremen.

For selvom Hoffenheim var foran 3-1, så viste danskeren, at han har målnæse og sørgede for et hattrick på 24 minutter, som blev udslagsgivende for Werder Bremens sejr på 4-3.

Werder Bremens cheftræner Ole Werner er tilsyneladende ikke en nem mand at imponere, da han efter kampen blev spurgt ind til Jens Stages præstation.

– Jeg synes, at alle de tre mål, han scorer, er holdmål. Det er spil i straffesparksfeltet, hvor Jens (red. Stage) viste et højt effektivitetsniveau, som han nogle gange har manglet, fortæller Ole Werner på pressemødet efter sejren og fortsætter:

– Det er dybest set et område, som han har taget til sig og forberedt sig på. Han kan som sagt helt sikkert forbedre sin effektivitet, men det gælder ikke i dag.

Dog var der lidt plads til rosende gloser til Stage fra cheftræneren, selvom Werner under hele pressemødet fremhævede den kollektive holdindsats, der sikrede sejren.

Vanvid: Jens Stage-hattrick fuldender Werder-comeback

– Jens genkender også de områder, som vi har ønsket, at han skal gøre bedre. Han laver virkelig mange gode løb, hvor han ofte ender i straffesparksfeltet, og det skal vi have mere ud af, uddyber Werder Bremens cheftræner.

Werder Bremen befinder sig på tiendepladsen i Bundesliga efter søndagens sejr.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P