AC Milan løb Dorgu og co. over ende på fem minutter

Patrick Dorgu og resten af Lecce-mandskabet fik fredag aften ørerne i maskinen på San Siro, da AC Milan vandt overlegent.

PAtrick Dorgu i kamp om bolden med Alvaro Morata.
Álvaro Morata
38′
T. Hernández
41′
C. Pulišić
43′

Det er sjældent sjovt at være gæst på San Siro.

Det måtte Patrick Dorgu og resten af Lecce-mandskabet sande fredag aften, da AC Milan bød op til dans.

I størstedelen af første halvleg så det ellers ud til, at gæsterne kunne holde stand, men så var åbnede målslusen sig.

Inden for fem minutter gik det helt galt for Lecce, da AC Milan fik banket tre mål ind.

Alvaro Morata lagde ud med at heade bolden i kassen efter en dødbold, hvorefter Theo Hernandez stak i dybden og resolut bragede bolden op i nettaget til 2-0.

To minutter senere dukkede Cristian Pulisic op i feltet, hvor amerikaneren nemt kunne sætte en returbold ind til 3-0.

Ti minutter før tid fik netop indskiftede Davide Bartesaghi direkte rødt kort for en fæl tackling, men til trods for overtallet lykkedes det ikke Lecce at bringe spænding tilbage i opgøret.

Patrick Dorgu spillede hele kampen for gæsterne.

Med sejren hiver AC Milan sig op på en foreløbig andenplads med 11 point efter sine første seks kampe, imens Lecce indtager 17. pladsen med fem point.