53′
D. Solanke
68′

Et rødt kort kan ændre fodboldkampe.

Det kunne det meget vel have gjort torsdag aften, da Tottenham fik rødt kort efter bare otte minutter, da aserbajdsjanske Qarabag kom på besøg i Europa League.

Spurs’ midtstopper Radu Dragusin måtte trække i nødbremsen efter et skidt boldtab, da rumæneren stoppede en oplagt scoringschance til gæsterne.

Således var Tottenham allerede reduceret til ti mand efter bare otte minutter, men det var Brennan Johnson fløjtende ligeglad med, da satte bolden ind til 1-0 få minutter efter udvisningen.

Det røde kort betød dog også, at Guglielmo Vicario havde nok at se til i den anden ende, men det klarede den italienske keeper med bravur, da han havde flere gode aktioner.

Således stod Tottenham-føringen indtil pausen, og kort efter anden halvlegs start fordoblede Papa Matar Sarr forspringet efter et hjørnespark.

Fem minutter efter Sarrs scoring fik aserbajdsjanerne tildelt et straffespark efter en håbløs tackling fra Yves Bissouma.

Forsøget stod Qarabags Toral Bayramov for, men kantspilleren sparkede højt over mål.

Med godt 20 minutter tilbage lukrerede Dominic Solanke på en ripost efter en afslutningen fra Heung-Min Son, da englænderen reagerede hurtigst i Qarabag-feltet.

Efter 78 minutters spil fik gæsterne reduceret, men målet blev straks annulleret for offside.

Resten af opgøret bød ikke på flere scoringer, og dermed har Tottenham fået en stærk start på Europa Leagues nye ligaformat.