Europa League

Skotsk lynscoring satte Malmö til vægs i Europa League

Malmö FF fik torsdag aften sin sag for, da den skotske fodboldmastodont Rangers gæstede Eleda Stadion.

Anders 'AC' Christiansen i duel om bolden under Europa League-kampen mellem Malmö FF og Rangers FC.
N. Bajrami
1′
R. McCausland
76′

Malmö kom haltende fra land i Europa League.

Torsdag aften indledte Allsvenskan-klubben sin europæiske kampagne, da Rangers kom på besøg.

Her havde cheftræner Henrik Rydström fundet plads til to danskere i startopstillingen i form af Jens Stryger Larsen og Anders ‘AC’ Christiansen, imens Søren Rikes måtte tage til takke med en plads på bænken.

Det startede skrækkeligt for de danske drenge i Malmö, da Rangers bragte sig i front, før der overhovedet var spillet ét enkelt minut.

Cyriel Dessers kom helt fri igennem mod Malmö-målet, hvorefter han rundede Johan Dahlin, men sendte sit forsøg på stolpen – heldigvis havnede bolden lige for fødderne af holdkammerat Nedim Bajrami, der nemt kunne trille bolden ind til 0-1.

Til trods for den lovende start, så bød resten af opgøret ikke på nogen scoringer, før der var spillet 76 minutters fodbold.

Her lykkedes det skotterne at cementere sejren, da nordirske Ross McCausland bankede bolden ind til 0-2.

Resten af opgøret bød ikke på flere scoringer og således lægger Malmö FF fra land i Europa Leagues nye ligaformat med et nederlag.