Oddset Pokalen

Divisionsforeningen svarer Neestrup: Inden for reglerne

Jacob Neestrup havde en interessant kommentar om lodtrækningen i Oddset Pokalen efter sejren mod HB Køge, og det har Divisionsforeningen forholdt sig til.

Jacob Neestrup kigger ud i luften.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– En lodtrækning er en lodtrækning. Spiller man på udebane, spiller man på udebane.

Sådan lød det fra Jacob Neestrup efter 0-2-sejren mod HB Køge i Oddset Pokalen, som dermed sendte Løverne videre i turneringen.

Kommentaren var en lille stikpille til FC Midtjylland og AGF, som i tredje runde fik rykket sine udebanekampe mod henholdsvis Hillerød og VSK Aarhus til sin egen hjemmebane.

Jacob Neestrup kigger ud i luften.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

I Viaplay Sports News-studiet var kommerciel chef i Divisionsforeningen, Anders Raden-Rygaard, med, da der skulle trækkes lod til fjerde runde af Oddset Pokalen.

Her blev han forholdt Neestrups kommentar.

– Som udgangspunkt er det sådan, at når vi trækker lod, er det det lavest rangerede hold, der har hjemmebane, eller det hold, der bliver trukket først, hvis de to hold er lige rangeret.

– Hvis klubberne indbyrdes bliver enige om at bytte stadion eller spille et andet sted, så er det inden for reglerne, så derfor har jeg ikke rigtigt en holdning til det, Neestrup siger.

– Men det er klart, at hvis de klubber, der er vores medlemmer, ønsker at få det taget op, så tager vi det gerne op, men lige nu er det inden for reglerne, så det er svært for mig at have en holdning til det, lød det fra Divisionsforeningens kommercielle chef, Anders Raden-Rygaard til Viaplay.

Du kan læse, hvad Neestrup mere havde at sige lige her:

Neestrup med stikpille? Det er noget dybt mærkeligt noget

Derudover kan du se hele lodtrækningen for fjerde runde af Oddset Pokalen her:

Kæmpe brag venter i fjerde runde af Oddset Pokalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P