Randers’ FCM-kompleks: Smider sejren trods overtal

En mand i overtal og foran med 2-1 med to minutter tilbage af den ordinære spilletid var ikke nok for Randers FC til at slå FC Midtjylland. Se mål og highlights inde i artiklen.

FC Midtjyllands spillere på bolden under superligakampen mod Randers FC.
N. Campbell
16′
S. Nordli
45’+3′
F. Gluda Djú
19′
D. Şimşir
90’+1′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Randers FC kan bare ikke slå FC Midtjylland. Heller ikke søndag eftermiddag hjemme på Cepheus Park, hvor forudsætningerne ellers var til det
  • Ved pausen kunne kronjyderne nemlig gå i omklædningsrummet med en 2-1-føring efter et chancehav i begge ender. Særligt opgørets første to scoringer er værd at se igen
  • I anden halvleg tabte Dario Osorio så hovedet, da han sparkede ud efter Florian Danho og fik direkte rødt. Alligevel kom FCM tilbage til sidst, da Aral Simsir scorede til 2-2 på et straffespark. Randers FC har fortsat ikke slået midtjyderne siden 2012