3F Superligaen

Thomasberg sætter ord på Oliver Sørensens skade

FC Midtjyllands Oliver Sørensen er blevet ramt af en skade og misser derfor søndagens opgør mod Randers FC. FCM-cheftræner Thomas Thomasberg har kort forinden kampstart været i studiet ved Viaplay for at sætte ganske få ord på.

Thomas Thomasberg på Cepheus Park inden kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands fans fik sig søndag formiddag en trist besked.

Således oplyste 3F Superligaens aktuelle tophold, at klubbens midtbanemotor og viceanfører, Oliver Sørensen, er blevet ramt af en skade.

Han er derfor ikke med i den trup, der skal forsøge at hente tre point mod Randers FC på Cepheus Park.

Midtjyderne gjorde dog ikke meget for at uddybe skadens omfang i den første udmelding.

Det samme kan siges om FCM-cheftræner Thomas Thomasberg, der kort før kampstart var en tur i Viaplay-studiet, hvor han naturligvis blev spurgt ind til den skade, som en af hans mest betroede profiler altså har pådraget sig.

Han blev indledningsvist spurgt om, hvor længe FCM skal undvære Oliver Sørensen:

– Forhåbentlig ikke særlig længe. Vi har jo hele tiden haft skader undervejs, og venstreback-positionen har selvfølgelig været der, hvor det har været allermest tydeligt, men vi har måttet undvære nogle stykker.

– Vi har ikke brugt krudt på dem, for vi kan ikke gøre noget ved det i dag. Når jeg kigger på startopstillingen, så er det en rigtig flot startopstilling, og det er stadigvæk en rigtig fin bænk. Vi vidste godt, at med mange kampe, så er det helt naturligt, at der kommer lidt skader, men vi håber selvfølgelig på, at det bliver færre, for som træner og klub er det selvfølgelig endnu bedre, at vi har flere at tage af og vælge imellem.

Men er det kun i dag, at I skal undvære ham?

– Vi ville rigtig gerne have ham med her, men det må tiden lidt vise. Vi kommer i hvert fald ikke til at bruge ham i dag, lyder det fra Thomasberg.

Kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 14.00.

FCM skal onsdag i aktion i Europa League, når Hoffenheim slår vejen forbi MCH Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P