3F Superligaen

Medie: Newcastle jagter den “Næste Haaland” i Danmark

Den engelske Premier League-klub har kikkerten rettet mod Farum og Right to Dream Park.

FC Nordsjællands Sindre Walle Egeli i kamp mod Randers-målmand.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De solgte for samlet set lige godt 400 millioner kroner i de to transfervinduer i 2024.

Alene Ibrahim Osman, Conrad Harder og Adamo Nagalo indbragte denne sommer FC Nordsjælland 335 millioner kroner, men nordsjællænderne er ikke færdige.

Ifølge flere engelske medier er engelske Newcastle nemlig mere end interesseret i nordsjællændernes nye norske profil.

Sindre Walle Egeli fik debut for FCN så sent som i marts, og i denne sæson ser han ud til at få sit endelige gennembrud.

Det er således blevet til tre mål og én assist, men vigtigere endnu: Spilletid i samtlige FC Nordsjællands første otte kampe i Superligaen.

Ifølge Mail Online holder Newcastle United et særdeles vågent øje med “Den næste Erling Haaland”, som mediet har døbt ham.

Newcastle United solgte denne sommer den tidligere OB’er, Yankubah Minteh, til kollegaerne fra Brighton, men Mail Online mener at vide, at The Magpies skal op med langt mere, end de cirka 50 millioner kroner, de i sin tid betalte for Minteh, hvis de skal lokke Egeli fra Farum.

Hele 25 millioner euro – 186 millioner kroner – vil FC Nordsjælland ifølge mediet kræver for Egeli, der skiftede til FC Nordsjælland fra norske Sandefjord så sent som for 14 måneder siden.

Sinde Walle Egeli fik tidligere på måneden lov at spille sammen med netop Erling Haaland, da han debuterede for Ståle Solbakkens norske landshold i 0-0-kampen mod Kasakhstan i Nations League.

18-årige Sindre Walle Egeli kan begå sig på begge kanter, men særligt på højrekanten har han vist sig særdeles giftig.

I sine 25 kampe for FC Nordsjællands U19-mandskab er det således blevet til 25 scoringer.

Newcastle er angiveligt ikke ene om interessen i Egeli. Også West Ham, Crystal Palace, Brighton og Brentford har den unge nordmand på radaren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P