NordicBet Ligaen

To måneder efter forlængelse: OB-talent forfremmes

Bare 17-årige William Martin er nu blevet rykket permanent op i OB’s førsteholdstrup.

OB-talentet William Martin rykkes op i førsteholdstruppen.
Foto: OB

Han forlængede sin kontrakt i Ådalen for bare to og en halv måned siden.

Tilbage i starten af juli var det meningen, at William Martin skulle fortsætte på OB‘s akademi men også være mere med omkring førsteholdet.

Fra og med torsdag vil den 17-årige angriber dog være en fast del af førsteholdstruppen, hvor han vil bære trøjenummer 23.

– At William nu bliver en fast del af vores førsteholdtrup skal ses som et udtryk for den fine udvikling, han har vist, siden han begyndte at være en del med i træningerne omkring førsteholdstruppen.

– William har vist, at hans niveau berettiger ham til at være fast med, og samtidigt har han udvist en stor modenhed og evne til at holde fokus, som hjælper ham i dagligdagen. Nu får han en mere fast base i truppen, som forhåbentlig vil gavne hans udvikling, siger Jimmi Nagel Jacobsen, der er rekrutteringschef i OB.

Vanvittig sæson i U17-ligaen

Den nye førsteholdsspiller i OB viste sig ganske markant frem i sidste sæsons U17-liga, hvor det blev til ikke færre end 38 mål i 20 kampe i en sæson, hvor fynboerne slutteligt kunne kalde sig mestre.

William Martin vendte tidligere på denne måned tilbage til dansk landsholdsfodbold efter en afstikker til det irske U16- og U17-landshold.

Den 7. september scorede han tre mål i det danske U18-landsholds 5-3-sejr over Norge, mens det ikke blev til mål for hverken Martin eller andre danskere i 0-1-nederlaget til Sverige tre dage senere.

OB-juvel har spillet for Irland – nu er der åbning for DBU

William Martin startede sæsonens første kamp i NordicBet Ligaen for OB, og siden er det blevet til seks korte indhop i de efterfølgende otte kampe.

Endnu har den unge angriber sin første scoring i NordicBet Ligaen til gode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P