Premier League

Medie: Brandudsalg i Chelsea til januar – Mudryk får kniven

Januar kan blive en særdeles travl måned for Chelsea, der blandt andet er klar til at skippe rekordindkøbet Mykhaylo Mudryk videre.

Soccer Football – Pre Season Friendly – Chelsea v Inter Milan – Stamford Bridge, London, Britain – August 11, 2024 Chelsea’s Mykhailo Mudryk in action Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det skortede ikke på opmærksomhed, da han i januar 2023 skiftede fra ukrainske Shakhtar.

Allerede i sin debut mod Liverpool viste Chelseas Mykhaylo Mudryk prøver på nogle af sine kvaliteter, men det endelige gennembrud lader stadig vente på sig.

I alt syv mål i 62 kampe er det blevet til for Mudryk i Chelsea, men under Enzo Marescas ledelse lader den rekorddyre ukrainer i denne sæson til at måtte se langt efter fast spilletid.

Indtil videre er det blot blevet til to kampe i Premier League og samlet lidt over en times fodbold, men nu kan der være en løsning på vej.

Ifølge TeamTalk er den 23-årige ukrainer desperat efter et skifte væk fra Stamford Bridge, og her lader Pierre Emile Højbjerg og Marseille til at være et konkret bud på en kommende arbejdsgiver.

I Marseille har Roberto de Zerbi overtaget tøjlerne, og den tidligere Brighton-manager menes at være stor fan af Mudryk.

Fra unavngivne kilder ved mediet, at et skifte for væk fra Chelsea er “meget sandsynligt”.

I første omgang lader et lejeophold på den franske middelhavskyst som det mest oplagte, men under alle omstændigheder virker det urealistisk, at Chelsea skulle få alle de godt 750 millioner kroner, som de i sin tid betalte for Mudryk, tilbage.

Chelsea solgte denne sommer spillere som Conor Gallagher, Romelu Lukaku, Ian Maatsen og Omari Hutchinson, men ifølge TeamTealk er det meget sandsynligt, at både Axel Disasi, Benoit Badiashile og Ben Chillwell følger dem ud ad døren til januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P