Premier League

Hylder Eriksen for pragtkamp: Styrede slagets gang

Christian Eriksen høster store roser i de engelske medier efter Manchester Uniteds 7-0-sejr over Barnsley i ligacuppen tirsdag.

Christian Eriksen efter sin scoring mod Barnsley.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han var ikke nødvendigvis tiltænkt den store rolle i denne sæson.

Det lader Christian Eriksen dog også selv til at have en mening om, efter den danske midtbanespiller tirsdag strålede for Manchester United.

I sin anden start i træk for De Røde Djævle leverede Eriksen nemlig lidt af en pragtpræstation, da han med to scoringer og en enkelt assist var stærkt medvirkende til, at Barnsley blev sendt hjem fra Old Trafford med et 7-0-nederlag.

Eriksen startede inde ved siden af Casemiro i Carabao Cup-kampen på bekostning af United-anfører Bruno Fernandes, og danskeren har formentlig givet manager Erik ten Hag et positivt problem frem mod Premier League-udekampen mod Crystal Palace i weekenden.

– Der var mange store præstationer denne aften, men det var Eriksen, der skilte sig ud.

– Ud over sine bidrag foran mål styrede den danske landsholdsspiller slagets gang på midten af banen og hjalp United med at fastholde dominans fra start til slut.

Eriksen scorer to og assisterer i kæmpe United-sejr

– Eriksen fandt sine holdkammerater med 53 af sine 55 afleveringer og havde dermed en afleveringsnøjagtighed på 96 procent. To af hans afleveringer var nøgleafvleveringer, lyder analysen fra OneFootball.

Også hos Manchester Evening News er der roser til den danske playmaker, der scorer karakteren otte ud af ti – præcis som kampens to øvrige dobbelte målscorer Marcus Rashford og Alejandro Garnacho.

– Spillede længere fremme en vanligt på klubholdet og fik det til at set let ud af diktere spillet mod League One-modstanderen. Assisterede Garnacho og scorede selv to flotte mål, lyder det fra Manchester Evening News.

Ligesom tirsdag spillede Christian Eriksen fra start, da Manchester United lørdag slog Southampton i Premier League.

Efter en kaotisk start på sæsonen virker det pludselig ikke længere så usandsynligt, at Erik ten Hag kan finde en mere permanent plads til Christian Eriksen på Manchester Uniteds midtbane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P