NordicBet Ligaen

Hillerød giver lang kontrakt til eftertragtet succestræner

Christian Lønstrup har underskrevet lang kontraktforlængelse i Hillerød Fodbold.

Lønstrup med trøje foran sig
Foto: Hillerød Elite

Tirsdag røg Hillerød ud af Oddset Pokalen, men onsdag har klubbens tilhængere igen fået noget at smile over.

NordicBet Liga-klubben har nemlig offentliggjort, at den populære cheftræner, Christian Lønstrup, har underskrevet en ny lang kontrakt.

Lønstrups aftale stod til at udløbe efter indeværende sæson, men nu har parterne papir på hinanden indtil sommeren 2028.

– Jeg har snart været her i 4 år og jeg er stadig superglad for at være her. Det har været en rejse på både godt og ondt, men med det samarbejde, der har været mellem både ledelsen og spillerne, har gjort at man sammen har kunne bygge noget helt specielt op ingen turde tænke på var realistisk.

– Jeg er meget stolt over at kunne træne de her spillere som på trods at de svære omstændigheder har været med til at gøre det her for et levebrød man vil ånde for hver dag, udtaler Lønstrup til klubbens hjemmeside.

Lønstrup med trøje foran sig
Foto: Hillerød Elite

– Man skal være klar over som træner i dansk topfodbold at der kommer en masse bump på vejen, men derimod er det rigtig vigtigt at man kan tackle det sammen i alle afdelinger af en fodboldklub, og det synes jeg vi gør på højeste niveau, udtaler Christian Lønstrup i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Lønstrup kom til Hillerød i 2020. Dengang lå klubben i 2. Division, men i dag er klubben fast inventar i NordicBet Ligaen.

Hillerød indtager aktuelt syvendepladsen i rækken, seks point op til Esbjerg fB på den Superligagivende andenplads.

FC Midtjylland ekspederer Hillerød ud af Pokalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P