Serie A

Fem måneder efter forlængelse: AS Roma fyrer De Rossi

Daniele De Rossi er færdig som cheftræner i AS Roma.

Daniele De Rossi i spidsen for AS Roma.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Et 1-1-resultat ude mod Genoa fik bægeret til at flyde over.

AS Roma har tirsdag fyret cheftræner og klublegende Daniele De Rossi, efter han for præcis fem måneder siden fik forlænget sin midlertidige kontrakt.

Det skriver den italienske hovedstadsklub tirsdag.

– AS Roma bekendtgør, at den har frigivet Daniele De Rossi fra sine forpligtelser som cheftræner for førsteholdet.

– Klubbens beslutning er taget i holdets interesse for straks at kunne komme tilbage på rette spor på et tidspunkt, hvor sæsonen stadig er ung, lyder det fra AS Roma.

Daniele De Rossi blev i januar hentet ind som erstatning for José Mourinho i AS Roma, og i april fik klublegenden så forlænget sin midlertidige kontrakt til en permanent en af slagsen, der angiveligt først havde udløb i 2027.

En elendig start på sæsonen, hvor AS Roma efter fire kampe endnu har til gode at vinde, koster ham nu jobbet.

Officielt: AS Roma forlænger med Daniele De Rossi

Uafgjort mod Cagliari, Juventus og Genoa samt et nederlag til Empoli bliver dermed De Rossis fire sidste kampe for hjerteklubben.

– Et hjerteligt tak til Daniele, som altid vil have et hjem i AS Roma, for hans arbejde i de seneste måneder, som han har udført med passion og dedikation, lyder det fra AS Roma.

Daniele De Rossi nåede dermed 30 kampe i spidsen for klubben, som var den eneste italienske klub, han selv repræsenterede som spiller.

Efter 616 kampe for AS Roma fra 2022 til 2019 sluttede Rossi sin aktive karriere med et halvt år i argentinske Boca Juniors.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P