AGF og Silkeborg deler efter underholdende første halvleg

AGF og Silkeborg IF spillede 1-1 i søndagens topbrag i 3F Superligaen. Se målene her.

Superligakampen mellem AGF og Silkeborg IF på Ceres Park i Aarhus søndag den 15. september 2024.
Nicolai Poulsen
29′
T. Adamsen
22′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Efter en solid AGF-start på opgøret var Jeppe Andersen tæt på at bringe gæsterne i front efter 19 minutter, men midtbanespillerens afslutning blev reddet på stregen
  • Få minutter senere fandt tilbagevendte Pelle Mattsson brandvarme Tonni Adamsen, som på fornemmeste vis bankede gæsterne i front.
  • Efter en halv times spil var bragte Nicolai Poulsen balance i regnskabet, da han fik skovlet bolden ind bag Larsen i Silkeborgs mål.
  • Anden halvleg var en mere jævn affære, men Mikael Anderson var tæt på at sikre alle tre point til Aarhus på kampens sidste spark. Men Nicolai Larsen reddede flot islændingens frisparksforsøg

AGF 0-1 Silkeborg IF (Tonni Adamsen, 22′)

AGF 1-1 Silkeborg IF (Nicolai Poulsen, 29′)