Adamsen erkender: Fair den ender uafgjort

Tonni Adamsen er tilfreds med indsatsen fra Silkeborg i søndagens deler mod AGF.

Silkeborg IFs spillere jubler, efter Tonni Adamsen har bragt dem i front under superligakampen mellem AGF og Silkeborg IF på Ceres Park i Aarhus søndag den 15. september 2024

AGF sad på det meste af spillet i kampens indledning, men det var Silkeborg, som først kom på scoringstavlen.

Tonni Adamsen var nok en gang på pletten, da han scorede sin sjette sæsontræffer efter tyve minutter, men det rakte kun til en uafgjort.

Efter kampen var Silkeborg-topscoreren dog tilfreds med det ene point på den svære udebane på Ceres Park.

– Jeg oplever, at GF får lov at spille den rundt om os. Men jeg synes egentlig, vi står godt i kæderne, som vi har gjort i mange af kampene.

– Jeg synes, vi får de muligheder, som vi skal have for at tage tre point med. Jeg synes hvert fald, vi har nogle af de største chancer. Men alt i alt er det fair nok, at den bliver 1-1, må jeg indrømme, udtaler Adamsen til Viaplay.

AGF’s udligning faldt syv minutter efter Tonni Adamsens scoring, da Nicolai Poulsen sparkede en løs bold ind efter et hjørnespark.

AGF havde gode muligheder i anden halvleg, men det ender med en pointdeler. Det er den 29-årige angriber tilfreds med.

– Jeg er stolt over, vi får småkæmpet en uafgjort hjem i dag, så jeg er egentlig okay tilfreds, slutter Adamsen.

Med pointdeleren er der fortsat et point mellem AGF og Silkeborg på anden- og tredjepladsen i 3F Superligaen.