45′
90′

Danskerdueller er fast bestand i Bundesligaen.

Lørdag var ingen undtagelse, da Wolfsburg tog imod Eintracht Frankfurt, som havde Rasmus ‘NK’ Kristensen med fra start.

Omvendt var hjemmeholdets startopstilling uvant danskerfattigt, da Joakim Mæhle døjer med en skade, og Jonas Wind måtte nøjes med en start på bænken.

Det startede bedst for ‘NK’ og kompagni, da gæsterne fra Frankfurt bragte sig foran efter en halv times spil, da den tidligere Vejle- og PSG-angriber Hugo Ekitike fandt Omar Marmoush, som bankede bolden ind til 0-1.

Frankfurt-føringen fik lov at stå helt indtil, der var spillet 70 minutter, hvor Jonas Wind indtog græstæppet på Volkswagen Arena.

Seks minutter efter den danske indskiftning fik Wolfsburg udlignet, da Ridle Baku tog sagen i egen hånd og krøllede bolden ind til 1-1 fra kanten af feltet.

Med små 10 minutter tilbage af opgøret blev der dømt straffespark til Frankfurt for hånd på bolden.

Straffesparket tog 0-1-målskytten Omar Marmoush sig af, da han udplacerede Kamil Grabara i Wolfsburg-buret.

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen.

Rasmus ‘NK’ Kristensen spillede hele kampen, imens det blot blev til 20 for Jonas Wind.

Med sejren har Frankfurt nu seks point efter tre kampe, imens Wolfsburg har tre point efter samme antal kampe.